“Cesta k úspechu vedie cez
obrovské a odhodlané činy.”

 – Tonny Robbins

Skladová a manipulačná technika

Bez ohľadu na veľkosť pracovného miesta v sklade a výrobe, akékoľvek pracovisko je možné vďaka vhodne zvolenému vybaveniu efektívne využiť či maximalizovať jeho skladové miesto.

Staviate nový sklad? Aká je optimálna technológia ?

Skladovanie je jedna z najdôležitejších častí ligistického systému, ktorá zabezpečuje uskladnenie produktov v miestach ich vzniku a medzi miestom vzniku a miestom spotreby. Sklady umožňujú preklenúť priestor a čas. Výrobné zásoby zabezpečujú plynulosť výroby, zásoby obchodného tovaru zabezpečujú plynulé zásobovanie trhu.
Ing. Ján Šáli

Potrebujete vysokozdvižný vozík?

Vysokozdvižný vozík je mobilný stroj používaný na manipuláciu s materiálom alebo nákladom. Ide o mimoriadne obľúbený nástroj na presúvanie tovarov na kratšie vzdialenosti. Predchodcami vysokozdvižných vozíkov sú zdvíhadlá, ktoré sa zvykli používať v 18. a 19. storoči. Príbuzným zariadením vysokozdvižného vozíka je nízkozdvižný vozík alebo kontajnerový prekladač. Tieto zariadenia patria do kategórie tzv. manipulačnej techniky a sú častou súčasťou väčších skladov.
Ing. Ján Šáli

Potrebujete zvýšiť kapacitu skladu?

Efektívny sklad optimálne spája regálový systém s manipulačnou technikou. Ponuka jednotlivých komponentov je široká, preto nie je ľahké si vyskladať tú správnu kombináciu. Ak budujete nový skladový systém, oplatí sa zveriť projekt odborníkovi. Ak už sklad máte, ponúkame vám pár tipov, kde by sa väčšinou dali nájsť úspory: 1. Optimálna šírka uličiek 2. Optimálna výška regálov 3. Redukcia medziskladov 4. Kompatibilita regálov a vozíkov 5. Automatizácia 6. Audit
Ing. Ján Šáli

Máme riešenia

ako zefektívniť Vaš sklad.
Regálové zásobníky sú optimálne pre prehľadné skladovanie a usporiadanie drobných dielov či súčiastok. Prepravky a boxy slúžia k rýchlemu transportu, uskladneniu popr. vyskladávaniu prepravovaného tovaru pre následnú expedíciu. K nevyhnutným produktom pre skladovanie sa celkom iste radia regály, v ktorých môžete podľa typu konštrukcie uskladniť nielen už spomínané regálové zásobníky, ale aj ťažký a neskladný tovar.Pre zjednodušenie kompletnej manipulácie a balenia Vašich produktov sú ideálne baliace a pracovné stoly, rezačky, rebríky atď .

V každom sklade či dielni by rozhodne nemala chýbať manipulačná technika vo forme paletového vozíka, mrežového kontajnera alebo rudly s min. nosnosťou od 250 až do 2500 kg.V sklade nesmie  chýbať nielen primárny tovar v oblasti skladovania a manipulácie, ale aj drobné vybavenie prevádzky či kancelárie, ku ktorým radíme bežné, avšak nepostrádateľné nože, nožnice, metre, váhy, stoličky atd. Vďaka nášmu praktickému vybaveniu skladujete a prepravovujete Váš tovar systematicky a prehľadne!

Hodinová konzultácia zdarma

+421 948 105 800

SALinvest spol. s r.o.

  Nezábudkova 6,

960 01 Zvolen

  +421 948 105 800

  jan.sali@salinvest.sk

www.salinvest.sk

Spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka č.:8843/S

Chránime prírodu

logisticky audit obrazok zem

Kde nás nájdete ?

Komora audítorov

člen Slovenskej Komory logistických auditorov KLA
Ing. Ján Šáli

© 2016 SALinvest spol. s r.o..All Rights Reserved. Designed By Noprint s.r.o.

Search